Υπηρεσίες

Κούρεμα - Χτένισμα

Το Rare Hair Salon προσφέρει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων. Είμαστε δίπλα σας για να αναδείξουμε τα δυνατά σας σημεία, να σας προτείνουμε το καλύτερο χτένισμα ή κούρεμα και να σας χαρίσουμε το αποτέλεσμα που αναζητάτε.

Με ξεχωριστά χτενίσματα και κουρέματα αναδεικνύουμε το προσωπικό σας στυλ, ενώ χρησιμοποιούμε επώνυμα και ποιοτικά προϊόντα, που επανορθώνουν την τρίχα και χαρίζουν λαμπερό αποτέλεσμα!

Ανδρικό, γυναικείο, παιδικό.

Για μακριά, κοντά και μεσαίου μήκους μαλλιά, με αφέλειες, φιλαριστά ή ασύμμετρα.

Εσείς ζητήστε το  και εμείς θα δημιουργήσουμε!

Γυναικείο Κούρεμα

Αν το στυλ είναι αυτό που κάνει μια γυναίκα να ξεχωρίζει, το κούρεμα είναι αυτό που θα την κάνει πραγματικά εντυπωσιακή.

Με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια στον χώρο της Κομμωτικής, γνωρίζουμε καλά τα μυστικά της επιτυχίας ενός γυναικείου κουρέματος.

Επιλέγουμε μαζί το hair concept που σας εκφράζει πάντα με βάση την προσωπομετρία σας και τη προσωπικότητα σας.

Ακόμα μπορούμε να διορθόσωμε το ήδη υπάρχον κουρεμα που δε σας ικανοποιεί.

Σας παρέχουμε το κατάλληλο κούρεμα τονίζοντας τα ομορφότερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Στο Rare Hair Salon προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια!

Κλείστε το ραντεβού σας & ελάτε στον χώρο μας να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας.

Νυφικό Χτένισμα

Νυφικά Χτενίσματα δεν μπορεί να αναλάβει ο κάθε κομμωτής, όσο πρόθυμος και εάν είναι. Σε αυτές τις περιπτώσεις το αποτέλεσμα πρέπει να είναι αψεγάδιαστο και να αντέξει ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες όλη τη νύχτα.

Η εμπειρία χρόνων που έχουμε στο συγκεκριμένο τομέα, είναι η καλύτερη εγγύηση για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στην πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας.

Επιλέγουμε μαζί το hair concept που σας εκφράζει πάντα με βάση την προσωπομετρία σας και το στιλ του νυφικού ντυσίματος που έχετε επιλέξει. Ό,τι κι αν έχετε σκεφτεί μπορούμε να το υλοποιήσουμε.

Ανδρικό Κούρεμα

Το ανδρικό κούρεμα αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι στην εμφάνιση ενός άνδρα και  στόχος μας είναι να το αναδείξουμε. 

Οι επιλογές κουρέματος είναι ατελείωτες, συμμετρικό ή ασύμμετρο κούρεμα με ψαλίδι. κούρεμα με τη μηχανη με μοντέρνο ή κλασικό σβήσιμο όποιο κι αν είναι το στυλ σας, μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας ή ακόμα και να δημιουργήσουμε ένα νέο λουκ εμφάνισης που να ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας την ηλικία και την προσωπικότητά σας.

Δίνουμε στο ανδρικό κούρεμα τη λεπτομέρεια που του αξίζει.

Παιδικό Κούρεμα

Στο Rare Hair Salon, η περιποίηση μαλλιών αρχίζει από νωρίς! 

Προσφέρουμε μοναδικό look σε όλους τους μικρούς μας φίλους.

Παρέα με την δικιά σας περιποίηση μαλλιών μπορείτε να εντάξετε στο πρόγραμμα και την περιποίηση μαλλιών του παιδιού σας.

Ακολουθούμε συνεχώς τις τάσεις της μόδας στις παιδικές κομμώσεις και θα σας προτείνουμε το τέλειο κούρεμα για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας!

Μην ξεχνάτε ότι το στυλ είναι κάτι που αρχίζει από μικρή ηλικία. 

Προϊόντα

Στο Rare Hair Salon χρησιμοποιούμε premium προϊόντα για τα μαλλιά σας.

L’ Oreal, Paul Mitchell, Alfaparf, Saryna Key, Keune, είναι μερικές από τις εταιρείες που εμπιστευόμαστε για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή περιποίηση.

Πρώτα σκεφτόμαστε ως πελάτες και όπως εμείς ζητάμε ότι καλύτερο, το ίδιο θέλουμε να προσφέρουμε και σ’ εσάς.